PERSONVERNERKLÆRING

Om nettstaden
Denne nettstaden eiges av Hubertus Bryggeri AS, Gudbrandsdalsvegen 1879, 2662 Dovre, telefon 909 64 536, e-post post@hubertusbryggeri.no. Organisasjonsnummeret vårt er 914406897.

Formålet for behandling av personopplysningar
I forbindelse med kundeforhold må vi innhente personopplysningar som namn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og liknande. Opplysningane vert berre brukt i forbindelse med kundeforholdet. Vi lagrar opplysningane så lenge vi har eit kundeforhold. Du har rett til innsyn, korrigering og sletting av opplysningar som vi har lagra om deg. Når kundeforholdet avsluttas, tek vi vare på opplysningane så lenge det er hensiktsmessig, eller så lenge vi er pålagt å gjere det i samsvar med for eksempel regnskapsloven.

Utlevering av personopplysningar til tredjepart
Vi utleverer ikkje personopplysningar til tredjepart med mindre vi blir pålagt å gjere det av offentlige myndigheter.

Informasjonskapslar
Vi bruker informasjonskapslar på nettstaden. Når du besøker nettstaden vår, samtykker du til det. Informasjonskapslar er standardteknologi som de fleste nettsteder bruker. Vi bruker informasjonskapslar for å kunne gi deg ei betre brukaroppleving når du besøker nettstaden vår. Om du ikkje ynskjer informasjonskapslar, kan du bruke innstillingane i nettlesaren din til å blokkere dei. Om du vel å gjere det, kan det føre til at nettstaden ikkje fungerer optimalt. Vi bruker informasjonskapslar frå Squarespace, Google Analytics, Instagram og Facebook.

Dine rettigheter
EUs personvernforordning gir deg rett til innsyn i dei opplysningane vi har registrert om deg. Du har også rett til å be oss om å korrigere eller slette personopplysningane dine. Kontakt oss om du ynskjer å nytte deg av rettighetene dine.

Behandlingsansvarlig
Daglig leder i Hubertus Bryggeri AS er behandlingsansvarlig. Vi skal alltid følge personvernlovgivinga. Ta kontakt om du har spørsmål.